header banner
Default

Betalen met Bitcoin is nu overal in Nederland mogelijk Dit is hoe het werkt


In een wereld waar crypto steeds meer aan populariteit wint, maakt Nederlandse crypto exchange Knaken het leven van crypto gebruikers nog makkelijker met hun nieuwe revolutionaire functie: Knaken Settle. Deze functie maakt het mogelijk om met je bitcoin (BTC) of ripple (XRP) te betalen, net zoals je zou doen met een gewone bankrekening. Of je nu online winkelt, luncht bij je favoriete eettentje of een vriend terugbetaalt, Knaken’s Settle maakt het mogelijk om moeiteloos te betalen met meer dan 150 verschillende cryptocurrencies.

Laten we eens kijken hoe deze functie de manier waarop we omgaan met crypto kan veranderen. Wil jij Knaken Settle uitproberen? Maak dan nu een account aan bij Knaken en betaal binnenkort met crypto bij je favoriete webshop of winkel! Daarnaast heeft Knaken voor nieuwe gebruikers nog een cadeautje in petto.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Settle in actie: Webshops en betaalverzoeken

VIDEO: Snel Bitcoin met iDeal kopen op Binance: zo werkt het!
CryptoCoiners

Een van de belangrijkste onderdelen van Knaken Settle is de mogelijkheid om betalingen te doen in webshops en fysieke winkels. Gebruikers kunnen eenvoudig de ‘Settle’-optie selecteren bij het afrekenen, en worden dan direct doorgestuurd naar het betaalscherm in de Knaken-app. Dit proces is net zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk als andere populaire betaalmethoden zoals iDEAL en PayPal.

Knaken Settle is ook opgezet in samenwerking met Buckaroo, een van de belangrijkste aanbieders van betaaldiensten in Nederland. Dit betekent dat feitelijk elke winkel en webshop de keuze kan maken om Knaken Settle checkout als betaalmiddel te accepteren en dat de veiligheid van de transacties altijd gewaarborgd blijft.

Daarnaast kunnen Knaken-gebruikers ook betaalverzoeken sturen naar anderen via de app of online portal. Deze verzoeken kunnen worden gedeeld via e-mail, sms, WhatsApp, enzovoort. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld het populaire Tikkie! Het systeem bewaart alle betalingsdetails op het platform waardoor het bijhouden van transacties eenvoudig is.

Het proces om een betaalverzoek te sturen met de Knaken app is ook simpel. Gebruikers hoeven slechts de app te openen, op de grote knop onderaan te drukken om een nieuwe Settle te maken, het bedrag en de beschrijving in te vullen en vervolgens het betaalverzoek naar hun contacten te sturen. 

Voordelen van Settle

VIDEO: BITVAVO UITLEG voor BEGINNERS | Hoe werkt Bitvavo in 2023?
WijsGeld

Settle biedt een breed scala aan voordelen, waaronder het direct betalen vanuit je crypto portfolio, gratis gebruik zonder opstartkosten of andere verborgen kosten. Daarnaast worden betalingen al binnen 1 seconden verwerkt! Bovendien kunnen gebruikers Settle delen met vrienden om affiliates te krijgen en zo levenslang 20% van de winst die door de nieuwe klant wordt gegenereerd te verdienen.

Zie jij het wel zitten om je crypto portfolio om te toveren tot betaalrekening? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een account aan bij Knaken. Iedereen die zich nu aanmeldt krijgt nu na het voltooien van hun eerste Settle betaling zelfs 10 euro cadeau.

Sources


Article information

Author: Brent Giles

Last Updated: 1699450804

Views: 861

Rating: 3.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Brent Giles

Birthday: 1950-01-11

Address: USNV Daniels, FPO AA 87642

Phone: +3735373986794241

Job: Article Writer

Hobby: Knitting, Archery, Orienteering, Skateboarding, Basketball, Rock Climbing, Skydiving

Introduction: My name is Brent Giles, I am a tenacious, resolved, Precious, striking, strong-willed, courageous, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.