header banner
Default

Robert Kiyosaki voorspelt dat de koers van Bitcoin $1 miljoen zal bereiken


Financieel expert Robert Kiyosaki spreekt de verwachting uit dat de Bitcoin koers op termijn de grens van $1 miljoen zal bereiken. Kiyosaki, bekend om zijn gedurfde voorspellingen en zijn voorkeur voor solide activa zoals goud, zilver en Bitcoin, zorgt met deze uitspraak voor opschudding in de financiële wereld. Gezien zijn trackrecord is deze indrukwekkende koersvoorspelling van $1 miljoen per Bitcoin wellicht niet geheel onverwacht.

Kiyosaki’s visie op Bitcoin en vermogensopbouw

De bekende financieel expert en auteur van “Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, heeft onlangs een inspirerende boodschap gedeeld. In een tweet sprak hij over hoe tegenslagen kunnen leiden tot persoonlijke groei.

As an ENTREPRENEUR I’ve been a winner and loser many times. I have rich & poor, feeling sorry for myself at my pity party. GREAT NEWS: You have the ability to turn pity into personal power. When you do that your true wealth, health & prosperity comes forth.

— Robert Kiyosaki (@theRealKiyosaki) September 25, 2023

Kiyosaki staat bekend om zijn unieke ideeën over vermogensopbouw. Hij is een groot voorstander van het investeren in goud en zilver, wat hij “Gods geld” noemt. Ook heeft hij interesse in Bitcoin, en ziet dit als “het geld van het volk”.

Hij heeft in het verleden gedurfde voorspellingen gedaan over Bitcoin. Zo denkt hij dat de prijs binnen een jaar zou kunnen oplopen tot $120.000 en zelfs $500.000 per BTC in 2025.

Deze voorspellingen komen voort uit zijn zorgen over het bijdrukken van geld door de Amerikaanse Federal Reserve. Hij vraagt zich af of traditionele valuta zoals de Amerikaanse dollar op de lange termijn wel stabiel kunnen blijven. Daarom kijkt hij naar alternatieven zoals Bitcoin.

Rijkdom creëren in economische onzekerheid

Kiyosaki benadrukt dat tijdens een neergang op de traditionele financiële markten, de waarden van goud en zilver substantieel kunnen toenemen. Hij is zelfs van mening dat, in het licht van moeilijkheden in de wereldeconomieën, de waarde van BTC wellicht tot zo’n $1 miljoen zou kunnen escaleren.

Robert Kiyosaki’s inzichten over vermogenscreatie, inclusief zijn evoluerende perspectief op Bitcoin, genereren wereldwijd aanzienlijke aandacht onder zijn volgers. Zijn boodschap inspireert mensen om hun financiële strategieën te herzien, gezien de huidige economische onzekerheden.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Kristen Bentley

Last Updated: 1698126482

Views: 786

Rating: 4.3 / 5 (72 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kristen Bentley

Birthday: 1996-11-08

Address: 38941 Henry Burg Suite 867, Brandonside, TX 92543

Phone: +4692882066455143

Job: Article Writer

Hobby: Lock Picking, Amateur Radio, Wildlife Photography, Photography, Quilting, Juggling, Video Editing

Introduction: My name is Kristen Bentley, I am a accomplished, rich, audacious, sincere, steadfast, forthright, priceless person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.