header banner
Default

Fejring fra Tesla: I dag kan alle elbiler oplades gratis


Tesla fejrer 10 års dagen for åbningen af Supercharger-lynladestationer i Danmark. Det gør de ved at tilbyde alle elbiler gratis opladning hele dagen.

Den 29. august 2013 åbnede de første 6 stationer i Norge. 10 år senere spænder netværket over 36 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika med langt over tusind steder og 13.000 individuelle Superchargers.

Se også: Billigste opladning med ladeboks?

Oplad gratis din elbil – men kun i dag

Det er præcis 10 år siden, at elbilproducenten Tesla åbnede de første Supercharger-ladestationer i Europa. Det mener Tesla skal fejres, hvilket de gør med gratis opladning til alle elbiler i Europa.

Tilbuddet gælder også i Danmark, hvor Tesla-ejere og ejere at andre elbiler kan oplade deres elbil helt gratis ved den nærmeste Supercharger.

Dem med en Tesla smider blot stikket i bilen, hvorefter opladningen starter automatisk. Har du ikke en Tesla, men en anden elbil, skal du blot bruge Tesla-appen, oprette en bruger og tilføje et betalingskort. Det er en proces der tager cirka 1-2 minutter. Herefter kan bruge appen til at sætte gang i opladningen ved Supercharger’en.

Det skal du være opmærksom på

VIDEO: Därför kunde alla ladda gratis hos Tesla häromdagen
Peter Esse

Gratis opladning er den 29. august 2023 fra klokken 9:00. Opladningen skal startes senest klokken 23:59 i aften, hvis man skal oplade gratis.

Dertil skal du nok være opmærksom på, at der kan være kø ved ladestationerne.

Se også: Test af elbiler

Teslas ladestationer er åbne for alle elbiler

Der var engang, hvor Superchargere kun var til Teslaer. Sådan er det ikke i dag. I dag er 70% af Tesals ladenetværk åbent for alle elbiler.

Åbningen af netværket for andre elbiler startede i november 2021 som en del af et pilotprogram. Efter måneders indsamling af data og feedback er det nu et fuldgyldigt tilbud. Det åbne netværk er det største lynhurtige opladningsnetværk i Europa med over 9.200 Superchargers og 660 stationer, der i øjeblikket accepterer alle elbiler.

Se også: Sammenlign alle elbiler

Sources


Article information

Author: Katherine Joseph

Last Updated: 1699821482

Views: 706

Rating: 3.8 / 5 (54 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Katherine Joseph

Birthday: 1976-09-24

Address: USS Baker, FPO AE 68061

Phone: +4146947015168362

Job: Nurse

Hobby: Tea Brewing, Stamp Collecting, Reading, Cycling, Cooking, Swimming, Astronomy

Introduction: My name is Katherine Joseph, I am a steadfast, unswerving, important, intrepid, proficient, accessible, Determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.