header banner
Default

De CEO van Coinbase voorspelt de BTC-bullmarkt en de koers van Bitcoin is weer boven $28punt000


Stier met BTC munten symboliseert een bullmarkt in de Bitcoin koers 

De Bitcoin koers is vanmiddag plotseling fors gestegen tot boven $28.000.  De afgelopen dagen moest Bitcoin wat terrein prijsgeven, nadat het het begin van de maand oktober sterk begon met een stijging tot $28.500. De koersen stegen teon flink nadat veel short sellers hun posities moesten liquideren, met een short squeeze als gevolg. Belangrijkste oorzaak van de druk op de Bitcoin koers die daarna ontstond, was de oplopende rente op staatsobligaties in de VS, nadat daar sterker dan verwachtte cijfers over de arbeidsmarkt naar buiten waren gekomen.

De Bitcoin koers staat op het moment van schrijven op $ 27.964 (Bitmex) en € 26.588 (Bitvavo). Dat is een verandering van 2,11% in de afgelopen 24 uur. Altcoins stonden ook licht in het groen. Daarover verderop meer.

 

Ander Crypto Nieuws

VIDEO: "The Next Crypto Bull Run Is HERE" Brian Armstrong Coinbase CEO Bitcoin 2024 Prediction
Jamie Tree

Coinbase CEO voorspelt BTC-bullmarkt begin 2024

VIDEO: COIN - 2022 - Brian Armstrong: A Founder's Story - Coinbase CEO - FULL DOCUMENTARY
Gravitas FREE DOCUMENTARIES

De CEO van het Amerikaanse crypto bedrijf Coinbase, Brian Armstrong, gelooft dat een nieuwe bull run voor Bitcoin (BTC) aanstaande is. Volgens Armstrong kan het snel gaan en mogen we begin 2024 het begin van de bull markt verwachten. Belangrijke technologische vooruitgangen liggen in het verschiet die blockchain technologie naar een nieuwe hoogte kunnen brengen, en zo ook de BTC koers.

Blockchain innovatie en regelgeving als katalysator van nieuwe bull markt

VIDEO: Crypto Bull Run 2024 Prediction by Coinbase CEO!
Invest Avenue

Volgens de CEO zullen nieuwe innovatie en verhelderende wet en regelgeving omtrent crypto belangrijke factoren zijn die de nieuwe bull markt op gang zullen brengen. Blockchain technologie en de mogelijkheden voor gebruikers veranderen continu naarmate de markt groeit en ontwikkelaars met nieuwe ideeën blijven komen. De Coinbase CEO gelooft dat nieuwe innovatie en toepassingen plots op de markt kunnen komen die een nieuwe bull run kunnen ondersteunen. Vergelijkbaar met wat in 2021 gebeurde met de komst van Non Fungible Tokens (NFTs).

Een van de benodigde ontwikkelingen zijn duidelijke regels voor niet alleen centrale crypto instellingen maar ook voor decentrale platforms. Armstrong gelooft dat deze decentrale omgevingen op een vergelijkbare wijze behandeld moeten worden als software entiteiten. Een belangrijke speler hierin is de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) die veel weerstand biedt tegen de crypto markt, waaronder Ripple die een zich voortslepende rechtszaak heeft lopen omtrent de uitgave van XRP. 

Elon Musk noemt FIAT currencies een scam temidden rijzende crypto prijzen

VIDEO: Explosie BTC koers, wat gebeurde er? | Problemen voor Binance in UK | Crypto nieuws vandaag | #971
BLOX

De excentrieke CEO van Tesla deelde op X, voormalig Twitter, een opvallende mededeling. Op het social media platform, waar de omstreden Musk overigens eigenaar van is, noemde de CEO fiat currency een scam. Mogelijk hint Musk naar de kracht van cryptocurrencies, tegelijkertijd zagen we de crypto koersen flink stijgen in de algehele markt. De stijgingen lijken echter van korte duur, de meeste koersen zijn alweer wat afgekoeld.

Tweet Wallstreet Silver 

Proces tegen ex-FTX CEO Sam Bankman Fried begint 

VIDEO: Top 10 Crypto Coins Under $1 (These will EXPLODE!)
Altcoin Daily

Het grootste proces uit de geschiedenis van de cryptosector is aangebroken, nu de in ongenade gevallen voormalige CEO van de FTX-beurs, Sam Bankman Fried (SBF), een juridische procedure voor een rechtbank in New York ondergaat. De voormalige cryptomiljardair staat terecht wegens het plegen van fraude tegen miljoenen gebruikers van zijn exchange-platform. Het proces is een van de meest verwachte juridische gebeurtenissen van het kalenderjaar, ook al vindt het plaats vlak naast een staatsrechtbank waar momenteel de voormalige president Donald Trump zelf met verschillende strafrechtelijke vervolgingen wordt geconfronteerd. Daarover verderop meer.

Ripple wint slag in strijd tegen de SEC

VIDEO: Crypto Bull Run Will Start in 2024 - Bitcoin Price Prediction in 2023
ClearValue Tax

Een Amerikaanse rechter heeft onlangs het verzoek van SEC afgewezen om beroep aan te tekenen tegen een recente uitspraak ten gunste van Ripple. Rechter Analisa Torres, de voorzitter van een districtsrechtbank in New York in de Verenigde Staten, had het cryptobedrijf in augustus een gedeeltelijke overwinning toegekend tegen de overheidskolos SEC. De SEC vecht echter terug tegen dit vonnis en heeft geprobeerd beroep na beroep in te dienen voor herziening van het oorspronkelijke besluit. Deze overdaad aan rechtszaken betekent dat Ripple’s eigen cryptocurrency,  XRP, het grootste deel van de winst heeft verloren die in de nasleep van de beslissing van twee maanden geleden werd geboekt. Maar nu lijken de zaken opnieuw in het voordeel van Ripple te gaan, aangezien rechter Torres een motie van de SEC voor een voorlopig beroep heeft afgewezen. Dit resulteerde erin dat de XRP koers steeg gisteren. Maar het valt nog te bezien wat er op de lange termijn voor Ripple in het verschiet ligt, aangezien de zaak op dit moment nog lang niet is opgelost.

Bitcoin koers stijgt tot .000

VIDEO: Bitcoin Hits $30,000🚀Outperforming Market
Paul Barron Network

Bitcoin verandert op het moment van schrijven van eigenaar voor ongeveer $28k. De cryptocurrency wil zijn recente romance met de bulls nieuw leven inblazen en de eerste stap die daarvoor nodig is, is ween koers die boven $28k weet te blijven.

De afgelopen 24 uur begonnen met de BTC koers rond de $27,4k. Het begon direct te stijgen en kwam tot iet boven $27,8k waarna het wat stabiliseerde tussen $27.550 en $27.750. Vanmiddag om 15:00 uur begon de koers plotseling hard op te lopen en bereikte een voorlopig hoogtepunt van #28,1k, waarna het iets terugzakte tot vlak onder $28k.

De totale marktkapitalisatie van Bitcoin bedroeg ongeveer $547 miljard en het aandeel in de cryptomarkt bedroeg 50,55%.

Bitcoin koers grafiek 

Altcoin koersen stijgen, maar blijven achter bij Bitcoin

VIDEO: Brian Armstrong: Coinbase, Cryptocurrency, and Government Regulation | Lex Fridman Podcast #307
Lex Fridman

Andere crypto koersen waren aan het einde van de afgelopen 24 uur grotendeels hoger, maar konden de stijging in de Bitcoin koers niet evenaren. Opmerkelijke prijsveranderaars waren Ethereum (ETH, 0,7%), Ripple (XRP, -1%), Solana (SOL, 2,2%), Toncoin (TON, 5,7%), Litecoin (LTC, 1,2%) en Bitcoin Cash (BCH, 2,3%). , Chainlink (LINK, 2,2%) en Avalanche (AVAX, 4%).

Toncoin koers grafiek 

Crypto wereld kijkt toe terwijl de SBF-rechtszaak van start gaat met juryselectie

VIDEO: Bitcoin Spot ETF Approval Soon According To Coinbase!
ClayBro

Alle ogen in de cryptowereld waren gisteren gericht op online updates vanuit de rechtszaal in New York City waar het proces tegen Sam Bankman-Fried plaatsvond. Op dinsdag, de eerste dag van het proces, begon de juryselectie uit een pool van ruim 70 kandidaten. Er werd onthuld dat verschillende juryleden geld hadden verloren in cryptocurrencies, waarbij sommigen specifiek geld verloren door te investeren in FTX en Alameda. Gezien het feit dat dit zo'n spraakmakend proces is, lijkt het erop dat de juryselectie iets langer zal duren dan aanvankelijk werd gedacht.

SBF droeg een nieuw kapsel en maakte in de rechtszaal aantekeningen op een laptop. Het ministerie van Justitie had verschillende suggesties aan de rechter met betrekking tot wat de verdedigingsargumenten van SBF zouden zijn. Concreet verzocht de DOJ dat SBF geen argumenten mocht gebruiken over financiële regelgeving, aangezien bekend is dat de crypto-industrie losjes gereguleerd is. Een ander argument was dat SBF de maas in de wet dat hij de Amerikaanse financiële wetten zou naleven, niet als een daad van goede trouw zou mogen gebruiken. Het argument van de DOJ is dat “de strafrechtelijke wetten het verduisteren van klantactiva nog steeds verbieden” in de Verenigde Staten.

Het proces begint met openingsverklaringen van beide kanten

VIDEO: Coinbase Presents: What is Bitcoin? Coinbase CEO Shares a Quick Explanation
Coinbase

De DOJ opende met een vernietigende introductie waarin de weelderige levensstijl van SBF werd getoond die werd opgebouwd met behulp van het geld van klanten. Ze lieten zien hoe SBF in een appartement van $ 30 miljoen op de Bahama's woonde en met privéjets de wereld rond vloog om beroemdheden en atleten te ontmoeten.

Het Openbaar Ministerie bracht ook de vier kroongetuigen ter sprake, die allen betrokken waren bij het opstarten en exploiteren van FTX en Alameda bij SBF. Misschien wel het meest opvallend is dat Caroline Ellison, de ex-vriendin van SBF en voormalig CEO van Alameda Research, tegen SBF zal getuigen.

Het is een proces dat zowel de crypto- als de financiële wereld in zijn greep heeft. Ooit was SBF de hoofdpersoon in de crypto-industrie en exploiteerde hij de snelst groeiende crypto-exchange ter wereld. De afgelopen maand zat SBF in hechtenis in een instelling in New York nadat hij herhaaldelijk zijn borgtochtvoorwaarden had geschonden.

De verdediging van SBF probeert een ander portret van hem te schetsen dan het portret dat de aanklager laat zien. Zijn hoofdadvocaat, Mark Cohen, portretteerde SBF als een wiskundenerd van MIT die niet drinkt of feest. In plaats van een corrupt meesterbrein, zegt Cohen dat SBF de taak had een bedrijf te runnen dat te snel groeide om onder controle te houden. Hij vergeleek het met het bouwen van een vliegtuig terwijl het vloog en hij beweerde dat SBF hierdoor overweldigd was. Vandaag wordt het proces voortgezet.

Sources


Article information

Author: Alexandra Shaw

Last Updated: 1697848204

Views: 783

Rating: 4.3 / 5 (36 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Alexandra Shaw

Birthday: 1954-02-22

Address: 895 Carrie Extensions, Cookhaven, HI 54490

Phone: +4694712592662451

Job: Article Writer

Hobby: Web Development, Fishing, DIY Electronics, Cocktail Mixing, Chess, Skydiving, Coffee Roasting

Introduction: My name is Alexandra Shaw, I am a bold, artistic, dear, resolved, esteemed, accomplished, tenacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.